Termeni și condiții

Acasa Termeni și condiții
  • Solicitarea unei oferte in vederea analizei, aprobarii si acordarii unui imprumut se poate face de orice persoana fizica, aplicand online pe site-ul nostru sau in oricare  din agentiile noastre. Pentru a beneficia de produsele CAR SOLIDARITATEA IFN BUHUSI, inclusiv imprumuturi, solicitantul trebuie sa dobandeasca calitatea de membru.
  • Pentru a obține calitatea de membru CAR SOLIDARITATEA IFN BUHUSI trebuie să vă înscrieți, să achitați o taxă de înscriere sau de reînscriere, în cazul în care ați mai fost membru.
  • Documentatia minimala pentru solicitarea, analiza, aprobarea si acordarea unui imprumut este formata din: document doveditor al venitului, cartea de identitate si factura de utilitati. Pentru detalii contactati una dintre agentiile noastre, conform detalilor din sectiunea Retea. CAR SOLIDARITATEA IFN Buhusi isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare considerate necesare analizei si aprobarii imprumutului.
  • Documentatia necesara aplicarii, analizei, aprobarii si acordarii imprumuturilor poate fi prezentata in original in agentie. In cazul imprumuturilor fara girant,  aceasta documentatie se poate incarca online in prezenta sectiune,  conditionat de acceptul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • În funcție de mărimea împrumutului, de veniturile si situatia dumneavoastra financiara, precum si de oricare alt aspect identificat in urma analizei documentatie, la solicitarea unui împrumut este posibil sa fie necesar să aduceți, ca garanție, un număr de garanți, persoane fizice, salariați sau pensionari.
  • Împrumuturile se acordă ca un multiplu de fond social, in functie de produsul contractat.

Fondul social se poate constitui din imprumutul acordat si reprezinta o garantie a creditului.

  • Împrumuturile se acordă dupa ce se efectueaza analiza si se obtine aprobarea de la forurile competente, in acord cu statutul casei si procedurile interne. NE REZERVĂM DREPTUL SĂ NU APROBĂM SOLICITĂRILE DE ÎMPRUMUT, CARE NU ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE PREVAZUTE IN PROCEDURILE INTERNE.
  • Aveți obligația să cotizați lunar la fondul traditional si dupa caz, pentru ajutor de deces si sa respectati hotararile Conferintei Membrilor, ale Consiliului Director si prevederile statutare.